top of page
Stanvaste-gh.webp

GEZINSHUIS STANVASTE

Wie wij zijn

Wij zijn Glenn en Jane, partners in het leven en partners in het werkveld. We zijn trotse ouders van 5 prachtige kinderen. We hebben beide een lange geschiedenis van ruim 30 jaar in het hulpverlenen.   

 

Glenn heeft jaren in de psychiatrie in Amsterdam gewerkt. Daarna heeft hij ook in verschillende gesloten en besloten instellingen gewerkt. Vervolgens heeft hij jarenlang met verslaafden in de opvang gewerkt.

 

Jane is gestart als flexibele begeleidster inzetbaar door heel het land. Daarna heeft Jane met jarenlang tienermoeders en drugsverslaafden gewerkt. We hebben daarnaast door de jaren heen op vrijwillige basis gefungeerd als crisis pleegouders in zeer acute en complexe situaties.

 

Na jarenlange kennis en ervaring te hebben opgedaan binnen de hulpverlening hebben wij samen besloten onze krachten te bundelen en ons over kwetsbare kinderen te ontfermen. Door zelf lang in het werkveld te hebben gestaan hebben we naast de opgedane kennis en vaardigheden ook gezien dat verbetering nodig is.

GEZINSHUIS STANVASTE

...

We hebben gezien dat kinderen vaak meerdere gezichten zien gedurende een dag, een week, een maand of een jaar. Vaak komt het voor dat al die gezichten moeilijk op één lijn staan waardoor kinderen niet goed weten waar ze aan toe zijn, hun grenzen en kaders onduidelijk worden en ze deze gaan (op)zoeken. Dit draagt op zijn beurt niet bij aan een positieve ontwikkeling van het kind.

 

Na lang wikken en wegen hebben we besloten om iets te gaan doen voor de kinderen die door omstandigheden niet kunnen krijgen wat ze verdienen.

 

Via gezinshuis.com hebben we de eerste bouwstenen kunnen zetten naar een toekomst waarin wij meerdere kinderen op weg kunnen helpen naar een zinvol, gezond en gelukkig bestaan.

 

Hulpverlening en zorg aan kinderen betekent volgens ons, niet alleen het aanbieden van structuur, veiligheid en aanleren van vaardigheden. Ieder kind heeft ook veel onvoorwaardelijke liefde, nabijheid, aandacht en ruimte nodig om zichzelf te leren kennen en te zijn. Onze visie is dat ieder kind erbij hoort en er mag zijn zoals hij of zij wil zijn.

Contact

Een vraag of opmerking? Contacteer ons.

bottom of page